Pro provoz webu používáme cookies (neplést se sušenkami! Mňam), aby vše správně fungovalo. Případně se podívejte na
více informací.
Technické uložení nebo přístup je nezbytně nutný pro legitimní účel umožnění použití konkrétní služby, kterou si odběratel nebo uživatel výslovně vyžádal, nebo pouze za účelem provedení přenosu sdělení prostřednictvím sítě elektronických komunikací.
Technické uložení nebo přístup je nezbytný pro legitimní účel ukládání preferencí, které nejsou požadovány odběratelem nebo uživatelem.
Technické uložení nebo přístup, který se používá výhradně pro statistické účely. Technické uložení nebo přístup, který se používá výhradně pro anonymní statistické účely. Bez předvolání, dobrovolného plnění ze strany vašeho Poskytovatele internetových služeb nebo dalších záznamů od třetí strany nelze informace, uložené nebo získané pouze pro tento účel, obvykle použít k vaší identifikaci.
Technické uložení nebo přístup je nutný k vytvoření uživatelských profilů za účelem zasílání reklamy nebo sledování uživatele na webových stránkách nebo několika webových stránkách pro podobné marketingové účely.
Děkuji, a toho jablečného octa, tahini a medu kolik?
Lenko, hezký den. V postupu to tam je:
Na zálivku
1 g červená paprika – koření (ideálně uzená) (1 x špetka = 1 g)
3 g sůl (1 x špetka = 3 g)
10 ml jablečný ocet (2 x lžička = 10 ml)
20 ml olivový olej (1 x lžíce = 20 ml)
10 g tahini pasta (2 x lžička = 10 g)
4 g med (½ x lžička = 4 g)
1 g pepř mletý (1 x špetka = 1 g)
Nesedí množství ingrediencí v seznamu a v textu.
Seznam: oliv olej 2PL, jablečný ocet 2ČL, tahini 2ČL, 1/2 ČL mefu
V textu: 2PL oleje na opečení dýně, do zálivky ??? oliv.oleje, 3ČL jabl.octa, 3ČL tahini, 1ČL medu
Kolik tedy?????
Hezký den, Lenko, děkuji moc za připomínku a v receptu jsem to vše už upravila, aby to bylo srozumitelnější. Na dýni stačí 1 polévková lžíce oleje a do zálivky také 1 lžíce.
Mějte se krásně, Pája