Pro provoz webu používáme cookies (neplést se sušenkami! Mňam), aby vše správně fungovalo. Případně se podívejte na
více informací.
Technické uložení nebo přístup je nezbytně nutný pro legitimní účel umožnění použití konkrétní služby, kterou si odběratel nebo uživatel výslovně vyžádal, nebo pouze za účelem provedení přenosu sdělení prostřednictvím sítě elektronických komunikací.
Technické uložení nebo přístup je nezbytný pro legitimní účel ukládání preferencí, které nejsou požadovány odběratelem nebo uživatelem.
Technické uložení nebo přístup, který se používá výhradně pro statistické účely. Technické uložení nebo přístup, který se používá výhradně pro anonymní statistické účely. Bez předvolání, dobrovolného plnění ze strany vašeho Poskytovatele internetových služeb nebo dalších záznamů od třetí strany nelze informace, uložené nebo získané pouze pro tento účel, obvykle použít k vaší identifikaci.
Technické uložení nebo přístup je nutný k vytvoření uživatelských profilů za účelem zasílání reklamy nebo sledování uživatele na webových stránkách nebo několika webových stránkách pro podobné marketingové účely.
Pro tentokrát hodnotím ještě před vařením (vařit budu později, možná).
Velmi mi vadí, jak u některých receptů je v seznamu surovin surovina, která není dále v receptu. V tomto případě smetana (u celerové polévky s kešu to je zase česnek a to jsem dělala zatím jen 3 recepty a z toho 2 mají chybu).
Dále by bylo fajn trošku zpracovat na bezlaktózových variantách. Napsat na recept, že bude bezlaktózový, když si koupím danou věc bez laktózy mi přijde jako rada na prd (to vím i bez kuchařky). Více užitečná informace by byla, že je parmezán díky zrání zcela bez laktózy, tudíž není třeba nahrazovat (když člověk nekoupí nějaký šunt parmezánového typu).