Pro provoz webu používáme cookies (neplést se sušenkami! Mňam), aby vše správně fungovalo. Případně se podívejte na
více informací.
Technické uložení nebo přístup je nezbytně nutný pro legitimní účel umožnění použití konkrétní služby, kterou si odběratel nebo uživatel výslovně vyžádal, nebo pouze za účelem provedení přenosu sdělení prostřednictvím sítě elektronických komunikací.
Technické uložení nebo přístup je nezbytný pro legitimní účel ukládání preferencí, které nejsou požadovány odběratelem nebo uživatelem.
Technické uložení nebo přístup, který se používá výhradně pro statistické účely. Technické uložení nebo přístup, který se používá výhradně pro anonymní statistické účely. Bez předvolání, dobrovolného plnění ze strany vašeho Poskytovatele internetových služeb nebo dalších záznamů od třetí strany nelze informace, uložené nebo získané pouze pro tento účel, obvykle použít k vaší identifikaci.
Technické uložení nebo přístup je nutný k vytvoření uživatelských profilů za účelem zasílání reklamy nebo sledování uživatele na webových stránkách nebo několika webových stránkách pro podobné marketingové účely.
Já lokše miluji s nadrcenými játry nebo natrhaným kachním mase se sádlem.
No ale tedy varianta s játry zní také velmi zajímavě. Klasiku se zelíčkem a kachním znám, ale tohle tedy. Budeme muset vyzkoušet.
A tvaroh dochutit?
Kristino, hezký den, tvaroh už vlastně ani není potřeba dochucovat. Povidla jsou často velmi sladká a další cukr není potřeba. Pokud byste ale měla povidla třeba kyselejší, tak je možné tvaroh osladit třeba medem nebo moučkovým cukrem.