Pro provoz webu používáme cookies (neplést se sušenkami! Mňam), aby vše správně fungovalo. Případně se podívejte na
více informací.
Technické uložení nebo přístup je nezbytně nutný pro legitimní účel umožnění použití konkrétní služby, kterou si odběratel nebo uživatel výslovně vyžádal, nebo pouze za účelem provedení přenosu sdělení prostřednictvím sítě elektronických komunikací.
Technické uložení nebo přístup je nezbytný pro legitimní účel ukládání preferencí, které nejsou požadovány odběratelem nebo uživatelem.
Technické uložení nebo přístup, který se používá výhradně pro statistické účely. Technické uložení nebo přístup, který se používá výhradně pro anonymní statistické účely. Bez předvolání, dobrovolného plnění ze strany vašeho Poskytovatele internetových služeb nebo dalších záznamů od třetí strany nelze informace, uložené nebo získané pouze pro tento účel, obvykle použít k vaší identifikaci.
Technické uložení nebo přístup je nutný k vytvoření uživatelských profilů za účelem zasílání reklamy nebo sledování uživatele na webových stránkách nebo několika webových stránkách pro podobné marketingové účely.
Nevím, jak freekeh, ale bulgur do sebe natáhne dost vody a z polévky pak byla spíše kaše, tak jsem doředil cca 3dcl vody
Dokud se nepřidá na závěr čerstvý koriandr a lístečky máty, je to takové fádní, ale pak je to mňamka.
Richarde, hezký den a děkuji za připomínku. Do receptu jsem info přidala, aby bylo jasné, že je potřeba více vývaru nebo vody. Koření je tady v polévce stěžejní, takže pokud by připadala fádní, tak se nebojte přidat ještě více skořice, kmínu a tak. 🙂
Mějte se, Pája