Pro provoz webu používáme cookies (neplést se sušenkami! Mňam), aby vše správně fungovalo. Případně se podívejte na
více informací.
Technické uložení nebo přístup je nezbytně nutný pro legitimní účel umožnění použití konkrétní služby, kterou si odběratel nebo uživatel výslovně vyžádal, nebo pouze za účelem provedení přenosu sdělení prostřednictvím sítě elektronických komunikací.
Technické uložení nebo přístup je nezbytný pro legitimní účel ukládání preferencí, které nejsou požadovány odběratelem nebo uživatelem.
Technické uložení nebo přístup, který se používá výhradně pro statistické účely. Technické uložení nebo přístup, který se používá výhradně pro anonymní statistické účely. Bez předvolání, dobrovolného plnění ze strany vašeho Poskytovatele internetových služeb nebo dalších záznamů od třetí strany nelze informace, uložené nebo získané pouze pro tento účel, obvykle použít k vaší identifikaci.
Technické uložení nebo přístup je nutný k vytvoření uživatelských profilů za účelem zasílání reklamy nebo sledování uživatele na webových stránkách nebo několika webových stránkách pro podobné marketingové účely.
Tak nevím, co jsem udělala špatně, ale z té pěny prostě omeleta udělat nešla. Když už jsem to nějak rozetřela na pánev, tak i když už to zespodu bylo, tak to nešlo otočit. Pěna se prostě chovala jako pěna a ne jako placka. Škoda, vypadalo to dobře.
PS: jste si jisté, že tam patří 1,2 kg jablek? Udelala jsem půlku a i tak toho bylo až až.
Dobrý den, Martino. Je pravda, že manipulace s pěnou může být poměrně náročná a do receptu jsem doplnila, že je vhodnější připravovat omeletu spíše na menší pánvi, aby se dala lépe otáčet.
S těmi jablky máte pravdu, že by stačila i poloviční dávka a v receptu jsem to také upravila. Každopádně jablečná směs se dá dobře uskladnit a použít třeba i do kaší nebo jen tak na mlsandu.
Děkuji z a připomínky a mějte se moc hezky,
Pája – ta, co tvoří Bichle