Pro provoz webu používáme cookies (neplést se sušenkami! Mňam), aby vše správně fungovalo. Případně se podívejte na
více informací.
Technické uložení nebo přístup je nezbytně nutný pro legitimní účel umožnění použití konkrétní služby, kterou si odběratel nebo uživatel výslovně vyžádal, nebo pouze za účelem provedení přenosu sdělení prostřednictvím sítě elektronických komunikací.
Technické uložení nebo přístup je nezbytný pro legitimní účel ukládání preferencí, které nejsou požadovány odběratelem nebo uživatelem.
Technické uložení nebo přístup, který se používá výhradně pro statistické účely. Technické uložení nebo přístup, který se používá výhradně pro anonymní statistické účely. Bez předvolání, dobrovolného plnění ze strany vašeho Poskytovatele internetových služeb nebo dalších záznamů od třetí strany nelze informace, uložené nebo získané pouze pro tento účel, obvykle použít k vaší identifikaci.
Technické uložení nebo přístup je nutný k vytvoření uživatelských profilů za účelem zasílání reklamy nebo sledování uživatele na webových stránkách nebo několika webových stránkách pro podobné marketingové účely.
Trochu jsem měla obavy, jestli se nerozpadnou v troubě a jaká bude chuť, ale karbanátky drží a chuť je prostě geniální! 🙂
Řepu, kterou u nás půlka rodiny nejí, jsem nahradila syrovým jemně nastrouhaným celerem, strouhanku vedu jen kukuřičnou. Těsto celkem drželo (pomohla měkkost čočky) – prostě jsem ho uhnětla 😅 Karboše byly luxusní, snědla je i celkem vybíravá dcera (samozřejmě s kečupem 🤣). U mě zvítězil dip! Ten ochutnala i dvouletá a vypadala spokojeně (a to jsem dala více česneku 🔥). Díky za rozšíření obzorů v kuchyni 😉
Trochu boj při tvarování, čočce se moc nechtělo, ale ve finálním stavu byly karboše super zdravou mňamkou.