2 názory na “Vafle na sladko”

  1. No… Tak zatím jsem docela zklamaná z proklamovaných alternativ: pro bezlepek „místo klasické mouky a kypřicího prášku použijte bezlepkové varianty“…. Na to bych přišla i bez přihlášení do členské sekce (kromě toho, že bezlepkových muk a směsí je x druhů a nahrazení 1:1 nebude v 90 % případů fungovat)… Ach jo 🙁

    1. Pavlína Mähringová

      Dobrý den, Majko. Děkuji Vám za zpětnou vazbu a pokud nejste s knihou spokojená, určitě ji můžete vrátit a my Vám peníze zašleme zpět.
      Zároveň k té členské sekci mě mrzí, že jste zklamaná. V tomto případě by místo „lepkové“ klasické mouky dobře fungovala rýžová nebo třeba čiroková.
      Budu ráda, když mi na paja@blogkuchtime.cz napíšete třeba i detailněji, co byste v členské sekci potřebovala, aby to bylo skutečně podle Vašich představ.
      Pája – ta, co tvoří Bichle

Diskuze

Zapomněl/a jste své heslo? Vyplňte prosím své uživatelské jméno nebo email, se kterým jste se registroval/a. Pošleme vám emailem odkaz k nastavení nového hesla.