Pro provoz webu používáme cookies (neplést se sušenkami! Mňam), aby vše správně fungovalo. Případně se podívejte na
více informací.
Technické uložení nebo přístup je nezbytně nutný pro legitimní účel umožnění použití konkrétní služby, kterou si odběratel nebo uživatel výslovně vyžádal, nebo pouze za účelem provedení přenosu sdělení prostřednictvím sítě elektronických komunikací.
Technické uložení nebo přístup je nezbytný pro legitimní účel ukládání preferencí, které nejsou požadovány odběratelem nebo uživatelem.
Technické uložení nebo přístup, který se používá výhradně pro statistické účely. Technické uložení nebo přístup, který se používá výhradně pro anonymní statistické účely. Bez předvolání, dobrovolného plnění ze strany vašeho Poskytovatele internetových služeb nebo dalších záznamů od třetí strany nelze informace, uložené nebo získané pouze pro tento účel, obvykle použít k vaší identifikaci.
Technické uložení nebo přístup je nutný k vytvoření uživatelských profilů za účelem zasílání reklamy nebo sledování uživatele na webových stránkách nebo několika webových stránkách pro podobné marketingové účely.
No… Tak zatím jsem docela zklamaná z proklamovaných alternativ: pro bezlepek „místo klasické mouky a kypřicího prášku použijte bezlepkové varianty“…. Na to bych přišla i bez přihlášení do členské sekce (kromě toho, že bezlepkových muk a směsí je x druhů a nahrazení 1:1 nebude v 90 % případů fungovat)… Ach jo 🙁
Dobrý den, Majko. Děkuji Vám za zpětnou vazbu a pokud nejste s knihou spokojená, určitě ji můžete vrátit a my Vám peníze zašleme zpět.
Zároveň k té členské sekci mě mrzí, že jste zklamaná. V tomto případě by místo „lepkové“ klasické mouky dobře fungovala rýžová nebo třeba čiroková.
Budu ráda, když mi na paja@blogkuchtime.cz napíšete třeba i detailněji, co byste v členské sekci potřebovala, aby to bylo skutečně podle Vašich představ.
Pája – ta, co tvoří Bichle